Kisfaludy program – Támogatás a legkisebb szolgáltatóknak is

Indul a Kisfaludy program: A legkisebb szolgáltatók is részt vehetnek a 60 milliárd forint keretösszegű támogatási programban

Minden idők legnagyobb kormányzati ernyőprogramja, a 2017-ben indult Kisfaludy turisztikai fejlesztési program 300 milliárd forintos keretből biztosítja a turisztikai szolgáltatók fejlesztését.

A 2030-ig tartó desztinációs szemléletű fejlesztési programban újabb, több ezer piaci szereplőt érintő pályázatok jelennek meg, amelyek a válságból való kilábalást is segítik a kisvállalkozói körben.

A legkisebb szolgáltatóknak, például a magán-szállásadóknak, a vendégházaknak, a kempingeknek, egyéb szálláshelyeknek szóló fejlesztési lehetőséggel olyanok is forráshoz juthatnak, akik korábban nem tudták igénybe venni a pályázati támogatásokat.

Ezúttal azonban a vidéki Magyarországon minden olyan szereplő részt vehet a Kisfaludy-program hatvanmilliárd forint keretösszegű támogatási programjában, aki legfeljebb nyolcszobás szállást működtet.

A program új szakaszában a 28 ezer, ebbe a körbe tartozó szálláshely összesen 55 ezer szobájának mindegyike szobánként egymillió forint támogatást kaphat még ebben az évben, míg a kempingek ötmilliárd forintos keretösszegű pályázaton indulhatnak.

Információ és pályázat leadása: https://kisfaludyprogram.hu/

Forrás: Magyar Nemzet

Fedezze fel meg Magyarország vendéglátóit, szállásadóit és kistermelőit egy helyen.