VVSZE tagság és támogatás járvány idején

Koronavírus miatti intézkedéseink

A kialakult járványos – karanténos helyzet miatt, amely ágazatunkat, szolgáltatóinkat hátrányosan érinti, hiszen nem számíthatunk turistákra, látogatókra és rendezvényekre sem – így bevételre sem, – továbbá ,nagyon megnehezedett a kistermelői termékek eljuttatása is a vásárlókhoz. Azon gondolkoztunk , hogyan tudnánk segíteni, a tagjainkon és azokon akik a megszokott, ismert kistermelői termékekhez szeretnének továbbra is hozzájutni..

1. Lemondunk a 2020-as tagdíjról és ingyen megjelenést biztosítunk

2020-ban tagjainknak nem kell tagdíjat fizetni. Minden kistermelő, szállásadó és vidéki turizmussal kapcsolatos szolgáltató megjelenését, 2020-ban díjmentesen elhelyezzük a weboldalunkon.

2. Létrehozunk egy webáruházat

Aki mégis támogatja az egyesületet tagdíjjal, úgy a befizetett összegeket és a további beérkező tagdíjakat is egy webáruház létrehozására és működtetésére fordítjuk.

Arra gondolván, hogy 3-4 termékért senki nem hoz létre online áruházat, de ha összefogunk sok-sok termék kerül kínálatunkba, amely már lehetővé teszi a működés lehetőségét. 

Számítunk minden kistermelő tagunkra, és nem csak tagjainkra, hogy szívesen helyezi el termékét – a “VIDÉKI GAZDA TERMÉKE” webáruházban. A csatlakozási lehetőségről a titkarsag@fvsze.com e-mail címen lehet érdeklődni.

 

Kérlek osszd meg, hogy minél több emberhez eljusson a hír!

Köszönöm.
Gergely Mária
Elnök, VVSZE (korábbi nevén FVSZE)

Fedezze fel meg Magyarország vendéglátóit, szállásadóit és kistermelőit egy helyen.