Az információátadás és érdekképviseleti feladatok mellett célunk, hogy tagjaink számára számos szolgáltatással könnyítsük meg a mindennapokat, továbbá, hogy aktívan hozzájáruljunk tagjaink bemutatásához mind a belföldi, mind a külföldi vendégek számára.

ADATLAP MEGJELENÉS

Bemutatkozási lehetőség, igény szerint saját fotókkal, magyar és angol nyelven*. Kiemelt megjelenés az egyesület nyitólapján egy hétig. (*angol nyelvű tartalom 2021-ben indul). 

ARANY TULIPÁN MINŐSÍTÉS

Az Arany tulipán minősítés a vidéki vendéglátók és szolgáltatók legmagasabb értékelése és a vendégek számára a garantált minőség védjegye.

További részletek >>>

MEGJELENÉS A FALUSI ÍZLELŐ TÚRA (FILT) KIADVÁNYBAN

Ingyenes megjelenést biztosítunk tagjainknak az évente 5,000 példányban megjelenő Falusi Ízlelő Túra (FILT) kiadványban, ami a magyarországi TourInform pontokon kerül terjesztésre.

RÉSZVÉTEL+ÁRUSÍTÁS A VIDÉKIZLELŐ FESZTIVÁLON

Részvételi, megjelenési és árusítási lehetőséget biztosítunk tagjainknak a vidéki és falusi turizmust népszerűsítő, több ezer főt megmozgató fesztiválunkon.

További információ >>>

INGYENES SZAKMAI KONFERENCIA


Évente megrendezzük a Vidéki Vendéglátók és Szolgáltatók Egyesülete konferenciáját, ahol a legfrissebb szabályozásokat, trendeket és lehetőségek vitatjuk meg a legjobb szakemberek segítségével.

Konferencia várható ideje: 2022. október. További információ >>>