Falusi Vendégasztal Fórum

 

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei szakmai fórum, a Fűszeresek és Kézművesek Vására rendezvényen belül

 

 

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szeretettel vár minden érdeklődőt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával megvalósuló szakmai fórumára.

 

Időpont: 2016 május 28-a, 10.00 -15.00 óráig

 

Helyszín: Füzesgyarmat, Hotel Gara,  (Kossuth u 98.)

 

PROGRAM:

 

09.30-10.00 Regisztráció

 

10.00. Megnyitó: Gergely Mária, a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesület elnöke

 

10.15 – Gergely Mária – HÍR (Hagyományok, Ízek, Régiók) és gasztroturisztikai lehetőségek a térségben. Hagyomány és rugalmasság

 

11.00 Szabadkai Andrea – vendégasztal, tradicionális disznóvágás és a lakossági kínálás szabályai, a helyi termék. Higiéniai követelményei a vendégasztalon.

 

Kérdés-válasz

 

11.45 Támogatási lehetőségek a VP-ben is – fókuszban a helyi termék és gasztroturizmus

 

12.30 Ebédszünet (önköltségesen: 800 Ft/fő, ami tartalmaz levest és második félét)

 

13.30 – 14.00 Dr. Major Ágnes – Védjegyek, védjegyeztetés szabályai.

 

Meghívás alatt a NAK és MNVH megyei képviselője, a FM (Nébih vagy Eredetvédelmi főosztály) szakembere, akik amennyiben módjuk lesz részt venni a rendezvényen további gyakorlati tudnivalókkal segítik a résztvevők munkáját.

 

Együttműködő partnereink:

 

Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete

 

 

 

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szakmai programját a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja

 

(NEA-TF-16-SZ-0430)

 

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.