Florridora’s Pantry

 

H-8753 Balatonmagyaród, Petőfi u. 237

+36 30  879 4179

www.facebook.com/florridoraspantry

Látogasson el a tea múzeumba és kiállításra és idézze fel gyermekkora emlékeit! Kóstolja meg a hagyományos angol teát, házi torták és sütemények!

 

Frissen sült pogácsa,fűszeres teakenyér, könnyű és puha piskóta- íme néhány gyerekkori emlék nagymamáink konyhájáról. Abban a korban, amikor még nem voltak szupermarketek, a legtöbb nő nagyon találékonyan használta fel a helyi alapanyagokat, hogy a családnak finom ételt varázsoljon az asztalra. Florri és Dora nagymama is nagy művésze volt ennek. Akárhányszor mentünk hozzájuk, ínycsiklandó illatok fogadtak bennünket és mindig ezek a szavak: „ Tudtam , hogy jöttök, készítettem egy kis süteményt.”

 

Régi, nagy becsben tartott, kopottas szakácskönyvükből kiválasztottuk kedvenceiket, és tisztelegve konyhaművészetük előtt, összeállítottunk Önöknek egy kínálatot. Nem előre csomagolt, műanyag ízű, adalékanyagoktól hemzsegő ételeket. Minden házilag készített, lehetőleg hazai, helyi alapanyagokból. Sajátunk a gyümölcs, a zöldség a tojás, az utóbbit a kertünkben szaladgáló, boldog tyúkocskák tojják. Ha megkóstolják a finomságokat, érezni fogják a különbséget.

 

 

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.