Falusi Íz-lelő Túra (FILT) 2016

Élmény- és pecsétgyűjtő akció egész évben

Kóstoljon és nyerjen vendégasztal szolgáltatóink programjaival!

Egészséges gasztronómiai íz és élmény túrára, könnyed, szórakoztató, hagyományokon alapuló, programokra invitáljuk önt! A cél,10 pecsét összegyűjtése 1 év alatt. A pecsétgyűjtés igazán kellemes foglalatosság lesz, hiszen az egyes állomásokat Ön választhatja ki. Az út végén pedig, ha

a szerencse Ön mellé áll, nem csak csodás élményekkel, de értékes nyereményekkel is gazdagabb lehet.

 

2016-ban is legalább 30 különböző program, különböző tájegységek íz világát bemutató falusi vendégasztal kínálatából, borászok, pálinkakóstolók, egyéb rendezvények közül válogathat.

A kínálat igen sokszínű tartalom és helyszín szempontjából egyaránt. Gyarapodhat

a pecsétek száma a falusi vendégasztal szolgáltatóknál elköltött ízletes ebéd vagy vacsora során vagy egy-egy országos rendezvény, különleges helyszín meglátogatása folytán.

Igényelje meg és vigye magával FILT kártyáját legalább tízszer.

 

FILT kártyájával2016-ban, nem csak élményeket nyerhet a Falusi Íz-lelő Túra során. Az év végén az FVSZE (Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete) címére elküldött, névvel, születési idővel ellátott, és a 10 szolgáltatótól vagy rendezvényen kapott pecséttel telt kártyák külön sorsoláson vesznek részt.

 

Kedves leendő vendégünk! Válogasson kedvére hagyományőrző gasztronómia túráink, fesztiváljaink, egyéb programjaink hosszú sorából.

 

A FILT kártyát csak 18 éven felüli látogatóink vehetik igénybe. A kártyát az FVSZE információs e-mail címén, a titkarsag@fvsze.com e-mail címen kérheti, a kártyához tartozó program füzettel együtt. Az első pecsét, ekkor kerül a kártya elülső oldalára. Ezután, 2016-ben a FILT birtokosa országosan legalább 30 különböző „pecsételős” helyszín közül választhatja ki a neki legjobban tetszőket. A kiszemelt programokon lebélyegezteti kártyáját, majd a 10 pecséttel megtelt kártyát decemberben elküldi az FVSZE posta címére. A bélyegzővel teli kártyák egy sorsoláson vesznek részt. 2017. január 31-én derül ki a nyertesek névsora, akik értékes ajándékokkal gazdagodhatnak.

 

A nyeremények között szép számmal sorsolunk ki wellness hétvégéket, állatkerti családi belépőket, pince túrákat, borvacsorákat, Tokaji, Villányi, Egri borválogatást, valamint számos más értékes kézműves és kistermelői ajándékcsomagokat.

 

A FILT füzet ide kattintva tölhető le!

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.