Buzás Attila Sándor – az Örségi Ínyesmester

9946 Magyarszombatfa, Gödörházi Kecskemajor

+36 20 542 8830

buzas.attila@inyes.hu

www.inyes.hu

Az Őrségben, Magyarszombatfán, ezen a fazekasságáról is nevezetes kis dunántúli településen működik kecsketenyésztő telepünk és kecsketej-feldolgozó üzemünk.

 

2005-ben elnyertük az Év sajttermelője kitüntető címet. Közel húszféle előállított termékkel fogadjuk vendégeinket, akiknek a sok földi jó mellett nemcsak termékeink nyújtanak élményt, hanem a velük harmonizáló, kiváló vörös- és fehérborok, biodzsemek

(őrségi tradicionális almafajták terméseiből). Gidasimogató, ahol szemtelenül szelíd állatokat lehet simogatni.Hagyományőrző termékeink között a kecskesajton kívül megtalálhatók a magyar tarka tehenek tejéből készített sajtok, és almasajt (ami nem azonos a birsalmasajttal).

 

Legyen Ön is sajt chéf – vegyen részt az Őrségi Ínyesmester tudás átadó kurzusain.

 

Természetesen mindez kóstolással, ízleléssel együtt történik. Szívesen látjuk egy uzsonnára, vagy vacsorára is! Kóstolta már az Őrségi-salátát? Saláta, fűszeres tökmagolajban érlelt kecskesajttal. Uzsonna, vacsora rendelhető előre megbeszélt időpontban és ételek 2-15 főig. A kínálat: sajtok, füstölt mangalica kolbász, sonka, gidasült.

 

Az ár a kiválasztott termékek ára szerint alakul.

 

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.