Hello Nyár- 2018-ban is Biobiánál

…  gazreggeli, gazebéd, gazuzsonna, gazvacsora

 

Vagy úgy is írhatnám, gyógyreggeli, gyógyebéd, gyógyuzsonna, gyógyvacsora.

A „gaz” jobban illik hozzám, nem akarok orvosnak, természetgyógyásznak, gyógyszerésznek, fitoterapeutának…. látszani , inkább csak természetembernek, aki benne él és használja, amit ad…. és végül gyógyétek lesz az asztalon.

 

Erdőn vagy a kertemben gyűjtögetek, őstermelőktől megvásárolom a finom, vegyszermentes alapanyagokat, természetesen husit is. A sütés-főzésbe bevonom a családtagokat, barátnőket, Ökocsalis, zöldutas társakat, Tóth Katit, vagy éppen téged és társaid. Lehet ez egy csapatépítés már a gyűjtögetéstől kezdve.

 

Szeretettel készítünk el egy gazos étel – ital sort és fel is tálaljuk azt úgy és ahogy, és ahol Te szeretnéd. Kicsit retro a megjelenésünk, a tányérok, bögrék, vagy éppen a kredenc emlékeztet vagy a nagymamánkra, vagy a sufninkra.

 

Bárhol (na jó, azért el tudok képzelni egy-két helyet, ahol nem ) feltálaljuk neked és társaidnak.                 Például a Biobia portán, a parasztházunkban, a Babás szerköveken, vagy a Zsongorkőn, a Mézeskalács házikónál, egy erdei asztalon, konferencián, a munkahelyeden….. az otthonodban….

 

Számlaképesek vagyunk-e? Hát persze, hogy azok vagyunk. Sőt még HCCP konyhánk is van rendezvényétkeztetésre, de természetesen működik a falusi vendégasztalunk , vagy kistermelői kóstolónk is. Kistermelői, vagy céges számlát tudunk adni, akár az egész rendezvény szervezését be tudjuk vállalni.

 

Lehet, már csak egy kérdésed van, az árak. Még eddig mindenkivel meg tudtunk egyezni. Menüsor és létszámfüggő. Egész egyszerű uzsonnát, kóstolót is kérhetsz kevés pénzből és lakodalmi vacsorát is sok pénzből. Mindig fordítva tárgyalunk, mint ahogy megszoktad. Mondd meg mennyit tudsz költeni és mi megmondjuk mit tudunk érte adni.

 

Ez a gazvacsora-ügy spontán nehezen működik, jelentkezz be, egyeztess időpontot telefonon 30 437 2340 vagy e-mailben. biobia@biobia.hu…. Várunk szeretettel és nem csak a testednek, a lelkednek, szellemednek is jó étket adunk!

 

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.